Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum
Actueel Nieuwsoverzicht

Actueel


 • Wij willen graag een uitnodigende kerk zijn. We doen mee met de jaarlijkse editie van Kerkproeverij: een toegankelijke kerkdienst speciaal voor gasten. Maar die gasten wachten nog op een uitnodiging. Van ons! Want het blijkt dat mensen eerder naar de kerk gaan als ze met iemand mee kunnen. Zeker als ze al een tijdje niet in de kerk zijn geweest óf zelfs nog nooit zijn gegaan. Een simpele uitnodiging kan dus het verschil betekenen. Wie nodig jij uit?

  Lees verder >
 • De indeling (voorlopig) van de groepen die samen een project gaan doen in onze stad is bekend. In deze bijlage vind je een document.

  Als je vragen hebt, niet bent ingedeeld terwijl je je wel hebt opgegeven, wel bent ingedeeld terwijl je je niet had opgegeven, meldt het bij Kristien de Vries of Karin van Dillen.

  Helaas is het niet mogelijk om je alsnog op te geven omdat de projecten al geselecteerd zijn. De groepsleiders hebben al contact gehad met Present of zullen na de vakantie benaderd worden. Inhoudelijk kan je bij hen terecht met je vragen.

 • De Taakgroep Beheer (TB) wil graag de volgende zaken onder u aandacht brengen:

  - Verkoop pastorie
  - Rookbeleid
  - Collectemunten
  - Vacature penningmeester

  Lees verder >
 • Hee kampgangers!!!

  Er komt weer een JEUGDKAMP aan! Houdt de volgende datum vrij: vrijdag 31 aug tot zondag 2 sept!!!
  Voor alle jongeren die van de basisschool afgaan tot 18 plus! Hartelijke groet, Kampcommissie 2018!

 • Het materiaal behorend bij blok 3 van het gemeenteproject is weer te vinden op en te downloaden van de website via https://kerkdekoningshof.nl/taak-en-werkgroepen/gemeenteopbouw/jaarthema/jaarthema-2017-2018-levende-stenen. Mocht u problemen hebben met het downloaden of printen, neemt u dan even contact op met één van de leden van de Taakgroep Gemeenteopbouw. 

  Lees verder >
Resultaat 1 - 5 van 5Vorige paginaVolgende pagina