Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum
Actueel Nieuwsoverzicht

Actueel


 • 10 mei is het Hemelvaartsdag en die week zijn we weer welkom om te kamperen bij boer Bert!

  Lees verder >
 • Het CNAP werkt bijna uitsluitend met vrijwilligers. Wij zoeken een vrijwilliger communicatie (m/v).

  Lees verder >
 • Beste broeders en zusters,

  Het staat natuurlijk allang in uw agenda maar hierbij de officiële uitnodiging voor het jaarlijkse dagje uit. U bent van harte welkom met ons mee te gaan naar Groningen op D.V. vrijdag 25 mei a.s. We vertrekken om 8.15 uur bij de Koningshof (een vroegertje dit keer) en hopen tegen 17.00 uur weer terug te zijn.

  Lees verder >
 • Zondag is het feest in de kerk! We vieren de opstanding van Jezus. Om deze dienst extra feestelijk te maken, is er na afloop van de dienst een uitgebreid taartenbuffet! Heerlijke cakes, taarten, gebak en koekjes voor jong en oud, gebakken door broeders en zusters uit onze gemeente! U vindt het op het buffet in de hal.

  Lees verder >
 • Het materiaal behorend bij blok 2 van het gemeenteproject is weer te vinden op en te downloaden van de website via https://kerkdekoningshof.nl/taak-en-werkgroepen/gemeenteopbouw/jaarthema/jaarthema-2017-2018-levende-stenen. Mocht u problemen hebben met het downloaden of printen, neemt u dan even contact op met één van de leden van de Taakgroep Gemeenteopbouw. 

  Lees verder >
 • Wat begon als een gewone catechisatieavond over ‘geloofsopbouw en getuigenissen’ werden drie avonden vol energie waarin onze catechisatiegroep 5 (met daarin 9 jongeren van 16 en 17 jaar) via een woordweb een eigen(tijdse) geloofsbelijdenis maakten. Ontdek welke woorden onze jongeren geven aan hun geloof. Prachtig!

  Lees verder >
 • Een donker bos, tegenwerking, een touw over het water, oneerlijkheid, een blinddoek, saamhorigheid, doorzettingsvermogen en samen hélemaal stuk gaan… zomaar wat ingrediënten van Missie V.O.N.K. 2018. Na succesvolle missies in 2016 en 2017, organiseert Verre Naasten deze bijzondere sponsornacht opnieuw en vanuit onze kerk doen we graag weer mee met team Koningskudde! Maar ons team is nog niet compleet... Iets voor jou?! Meld je aan bij Hagar Prins!

  Lees verder >
 • Ga je met ons mee naar de 44e EO-Jongerendag?

  Op zaterdag 26 mei 2018 gaan we met een groep van onze kerk naar de EO-Jongerendag in Arnhem. We gaan met duizenden christelijke jongeren, zingen, bidden en luisteren naar artiesten en sprekers uit binnen- en buitenland. Het thema van dit jaar is: walk on water. 

  Info en tickets : EO.NL/JONGERENDAG

  Meld je aan via experience055@gmail.com!

 • Heb jij zin in een onwijs tof en grootschalig volleybaltoernooi? Geef je dan snel op!
  Het toernooi zal plaatsvinden op 2 juni 2018 van 10:00 - 19:00 uur in de Sypel in Harderwijk.

  Lees verder >
Resultaat 1 - 9 van 9Vorige paginaVolgende pagina