Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Actueel Nieuwsoverzicht

Actueel


 • Vanaf 2 februari gaan we verder met het jaarthema vanuit ons tweede verlangen: Wij verlangen ernaarJezus’ liefde en genade met elkaar te delen in woorden en daden. We hopen dat u/jij hierover de komende tijd verder het gesprek opzoekt; thuis, in de wijk, op de kring, vereniging, de Bijbelklassen, catechisaties, waar dan ook! In de hal ligt een flyer met daarin een overzicht van alle verlangens en bijpassende gespreksvragen.

  Lees verder >
 • Wist je dat onze kerk een eigen Taakgroep Communicatie heeft? Wil jij een activiteit of nieuwtje promoten binnen onze gemeente? En kun je wel wat hulp gebruiken? We helpen je graag! En we zoeken nieuw (jong) talent!

  Lees verder >
 • Het COA zocht voor een 12 jarig meisje een fiets.

  Lees verder >
 • Om elkaar beter te leren kennen en de vluchtelingen uit de noodopvang welkom te heten organiseert Stichting Present een Meet&Eat. Tijdens dit evenement halen Apeldoornse gastgezinnen vluchtelingen op bij de vluchtelingenopvang om een avond bij hen thuis te eten. Er zijn verschillende kerken die een avond hebben 'geadopteerd'. Hoe leuk zou het zijn wanneer we als Koningshofgemeente 20 februari zouden adopteren. Voor deze avond zijn er nog maar weinig aanmeldingen....

  Lees verder >
 • Elk jaar gaan we met een aantal gezinnen/gemeenteleden van onze gemeente naar de New Wine Zomerconferentie. Dit jaar wordt die gehouden van 18 -24 Juli op landgoed Velder in Liempde. Het thema van de Zomerconferentie is dit jaar "Heel het leven". Voor meer informatie over het thema klik hier.

  Lees verder >
 • Man/vrouw en ambt, contacten met buitenlandse kerken, hereniging met de NGK: op de synode van Goes gaan heel wat besluiten vallen die impact hebben op de plaatselijke kerken.

  Lees verder >
 • De Nederlands Gereformeerde Kerken en de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) willen doorgaan met de vorming van één kerkgemeenschap. Het zogeheten ‘koersbesluit’ werd zaterdag unaniem genomen.

  Lees verder >
 • De Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn-Centrum (Barnabaskerk) is per 1 april 2020 op zoek naar een Koster m/v voor een parttime dienstverband (gemiddeld 20 uur per week).

  Lees verder >
 • Een festival om Apeldoorn te verrassen, te vernieuwen en te verbinden met het Evangelie. We zijn op zoek naar kunstenaars die hun werk laten zien en/of een korte workshop willen geven. Ben je hierin geïnteresseerd kom dan naar onze informatie avond op dinsdag 25 februari en meld je aan voor de nieuwsbrief via kunst@popupkerkapeldoorn.nl

  Lees verder >
 • Trouwplannen? en wil  je je goed voorbereiden op je huwelijk: de pre marriage course is een heel ontspannen en prettige manier! Het zijn 5 avonden, met een romantisch diner-voor-twee erbij in een sfeervolle ambiance. Je gaat aan de slag met een werkboekje waarin zo’n beetje alle onderwerpen langskomen die je later tegen zult komen in je huwelijk. J

  Lees verder >
 • Nummer 3 van OnderWeg heeft als thema gamen. Gamen is niet meer weg te denken uit het leven van veel mensen. Vanuit een positieve, nieuwsgierige benadering maken we dit nummer over hoe gamen steeds meer verweven raakt met ons dagelijks leven en of dit wat met ons doet.

  Lees verder >
Resultaat 1 - 11 van 11Vorige paginaVolgende pagina