Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum
Actueel Nieuwsoverzicht

Actueel


 • Afgelopen zondagmorgen hebben we stilgestaan bij de brand die de woonboerderij van de familie Prins in de nacht van vrijdag op zaterdag volledig in de as heeft gelegd. Als kerkfamilie willen we om hen heen staan in deze hectische tijd, waarin ze weer iets van een normaal dagelijks leven aan het opbouwen zijn.

  Lees verder >
 • Beste gemeenteleden, elke zondag zingen we met elkaar in onze diensten onder de begeleiding van diverse gemeenteleden. We willen jullie bijpraten over de gang van zaken in de afgelopen tijd.

  Lees verder >
 • We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om af en toe een mooi bloemstuk te maken voor de Eredienst in de kerk. Wil je ook af en toe een bloemstuk maken omdat je ook zo geniet van de kleur en de schoonheid die het met zich mee brengt?

  Lees verder >
 • Wil jij je wereld verbreden, nieuwe vrienden maken en afspreken met een nieuwe stadsgenoot? Kom dan naar de informatieavond van Present Apeldoorn op 11 december! 

   

  Lees verder >
 • Volgende week maandag 19 november komt LééS om 10.00 uur 's morgens bij de familie Van Arkel, Veenhuizerweg 237 samen. We bespreken het boek van Alexander Münninghoff, De Stamhouder, een familiekroniek.

  Lees verder >
 • Een nieuwe nieuwsbrief van Familie Brandes.

  De nieuwsbrief is te lezen via deze link.

 • Hoewel we in de afgelopen nog van een prachtige nazomer hebben kunnen genieten liggen de vakantieweken van De Oase nog vers in ons geheugen.
  Twee weken hadden we een groep ouderen te gast. Gasten die in hun dagelijks leven van hulp afhankelijk zijn – en tijdens zo’n vakantieweek ben je de enige niet. Die hulp werd geboden door onze vrijwilligers.

  Lees verder >
Resultaat 1 - 7 van 7Vorige paginaVolgende pagina