Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum
Actueel
Project collecte Sulawesi op 21 November
Terug naar overzicht

Project collecte Sulawesi op 21 November

Sulawesi is hard getroffen door natuurgeweld. Het dodental loopt snel op. Honderdduizenden mensen hebben dringend medische zorg, voedsel en water nodig.

Zoals u ongetwijfeld hebt gelezen en gezien in de media is Sulawesi zwaar getroffen door een krachtige aardbeving gevolgd door een metershoge vloedgolf. Er wordt gesproken over mogelijk duizenden doden. Veel mensen zijn nog vermist en de buitengebieden zijn nog niet eens bereikt. Honderdduizenden mensen hebben nu hulp nodig.

De leden van het Christelijk Noodhulpcluster (Dorcas, EO-Metterdaad, Red een Kind, Tear, Woord en Daad en ZOA) zijn in actie gekomen voor de slachtoffers van deze ramp. Helpt uw  mee?

Wat doen we?

We werken nauw samen met een netwerk van kerken en christelijke hulporganisaties in Indonesië. Leden van dit netwerk zijn al met medische teams aanwezig op de rampplek. Ook inventariseren zij welke hulp verder het hardst nodig is. Te denken valt aan: tenten, voedsel en schoon drinkwater, kookgerei en psychosociale hulp. Als cluster ondersteunen we deze hulpverlening met financiële steun en - waar nodig - technische kennis. 

 

Wij als diaconie dragen deze project collecte een warm hart toe. 

Er nog zijn geen reacties

Delen via e-mail
Geven zonder contantLees verder >
CMO - Van harte welkom op de High Tea!Lees verder >
Dorcaswinkel ApeldoornLees verder >