Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum
Actueel
Terug naar overzicht

Van de Taakgroep Beheer

Ontvangen legaat
Met grote dankbaarheid laat de Taakgroep Beheer u als gemeente weten dat onze kerk een legaat heeft ontvangen van € 15.000. De gever (van buiten onze gemeente) heeft laten weten anoniem te willen blijven.

Nog iets te declareren in 2018?
In een eerder bericht vroegen wij uw VVB-betaling over 2018 af te ronden. Fijn dat hier door een aantal gemeenteleden inmiddels gehoor aan is gegeven en dat in orde hebben gemaakt. Heeft u dit nog niet gedaan, dan vragen wij dit alsnog op korte termijn en vóór 2019 af te ronden.
Heeft u nog kosten over 2018 te declareren, dan kunt u dit doen door gebruik te maken van het declaratieformulier. Van te declareren bonnen kunt u ook een foto  maken en deze in de mail meesturen.

Van VVB naar Kerkelijke Bijdrage 2019
De TB neemt afscheid van een oude term “de VVB”. Deze wordt vanaf nu de “kerkelijke bijdrage”genoemd.
De TB ontvangt graag vóór het einde van 2018 uw financiële toezegging voor 2019. Het is gebruikelijk dat elk belijdend lid (die daartoe in staat is) financieel aan de gemeente bijdraagt. Op de website onder “Taakgroepen – Beheer Formulier vaste vrijwillige bijdrage” vindt u informatie over de kerkelijke bijdrage met een formulier om uw opgave voor 2019 in te vullen.
Dit formulier is digitaal in te vullen. Lukt dit niet dan kunt u een formulier opvragen bij de penningmeester, Henk Jonker.

Er nog zijn geen reacties

Delen via e-mail
Lees verder >
Lees verder >
Lees verder >