Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum
Actueel
Terug naar overzicht

Werk-/opslagruimte gezocht

Apeldoornse hulporganisaties zoeken werk-/opslagruimte

Wij zijn:

Derde Hands en met spoed op zoek naar een ander onderkomen om onze werkzaamheden voort te zetten. Binnenkort moeten wij het aan ons in bruikleen gegeven gemeentepand verlaten. Onze 15 vrijwilligers willen graag doorgaan met hun werk.

WHOE en wij zoeken ruimte waar alle WHOE vrijwilligers gezamenlijk hun werkzaamheden kunnen verrichten; nu vindt dit op twee locaties plaats; niet erg efficient. De ca. 80 vrijwilligers willen daarom graag met elkaar en bij elkaar werken.

WHOE en Derde Hands, beiden werkzaam op het gebied van ontwikkelingssamenwerking.  Derde Hands bereikt daarmee mensen in alle werelddelen, WHOE voornamelijk in Oost Europa. Wij zijn nu samen op zoek naar:

Een werk/opslagruimte van ca. 300m² voor Derde Hands en voor WHOE een grotere ruimte 500 – 1000m². Het liefst gaan beide Apeldoornse stichtingen om economische redenen samen onder één dak. Overigens blijven zij verder autonoom bezig met hun werkzaamheden.

Belangrijke bijkomende wensen zijn gericht op het comfort van onze meestal wat oudere vrijwilligers: water, licht, warmte, sanitair en een goede parkeergelegenheid voor grote vrachtwagens; dit alles binnen Apeldoorn.

Heeft u een tip? Bel ons op 055-5417239 of 06- 54950697.

Derde Hands voert noodgedwongen een totale innamestop in:

op maandagmiddag 17 december en woensdagochtend 19 december 2018 kunt u voor het laatst uw goederen afleveren op de Imkersplaats 38 in Apeldoorn. Daarna zijn voorlopig collega-organisaties bereid om de door u voor het goede doel bestemde goederen in ontvangst te nemen ten bate van hun eigen activiteiten. (uitgifte van goederen gaat door tot nader order).

Uw goederen kunt u daarna voorlopig bezorgen bij onze Apeldoornse collega’s:

Blijf ons volgen op  website www.derdehands.com,  facebook en via de lokale pers;

Hetzelfde geldt voor www.whoe.nl

Kijkt u ook eens op de website van www.mondial-apeldoorn.nl

Mondial, het Apeldoornse platform voor ontwikkelingssamenwerking met een dertigtal aangesloten stichtingen. U zult dan ontdekken dat er vanuit Apeldoorn heel veel vrijwilligerswerk gedaan wordt voor medemensen over de hele wereld. De genoemde stichtingen in dit krantenartikel zijn aangesloten bij Mondial.

Er nog zijn geen reacties

Delen via e-mail
Lees verder >
Lees verder >
Lees verder >