Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum
Actueel
Ouderenmiddag - uitnodiging voor maaltijd
Terug naar overzicht

Ouderenmiddag - uitnodiging voor maaltijd

Dag broeder en zusters,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Met hopelijk veel gezelligheid samen. En daar starten we gelijk maar mee: u bent van harte uitgenodigd voor de maaltijd op DV vrijdag 25 januari a.s. in 'de Koningshof'. Het thema dit jaar is Oosters.

U bent vanaf half 5 welkom voor een aperitiefje. Om 5 uur starten we met de maaltijd. De kosten zijn €7,50 per persoon en u kunt zich opgeven via cmo@kerkdekoningshof.nl of door Henriette Aikema of Ineke Lijnema een seintje te geven.

Dan is er nog een aantal data om rekening mee te houden in 2019:

- op donderdag 7 februari 2019 is de gezamenlijke kerkenmiddag. Het is dit keer in de Samuelkerk, Talingweg 41. Het domineesechtpaar Heleen en Sjaak Maliepaard vertellen over 'Jeshua Messias van Israël en de volken'. Vanaf 14.45 uur staat de koffie klaar, het programma start om 15.00 uur. Bent u van plan te komen, geeft u dat dan door aan Henriette of mij?

- op vrijdag 22 maart 2019 bent u om 15.00 uur weer welkom in 'de Koningshof' voor koffie, wat lekkers en de beloofde fotopresentatie van de fietstocht die wij, Reinder en Ineke Lijnema, afgelopen zomer hebben gemaakt van Apeldoorn naar de Middellandse Zee.

- en dan staat op vrijdag 17 mei 2019 het dagje uit op het programma. De bestemming is nog niet bekend maar ook dit kon nog wel eens een Oosters tintje krijgen.

Er volgen de komende tijd nog wel wat herinneringen in de nieuwsbrief maar dan weet u alvast wat er de 1e helft van het nieuwe jaar op het CMO-programma staat.

We hopen veel van u te ontmoeten op de maaltijd 25 januari! (en vergeet dan niet Henriette te feliciteren, die is de dag ervoor jarig).

Hartelijke groet,

Henriette Aikema en Ineke Lijnema

Er nog zijn geen reacties





Delen via e-mail
Masterclass GeloofsgroeiLees verder >