Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum
Actueel
De Bijbel: licht in de duisternis!
Terug naar overzicht

De Bijbel: licht in de duisternis!

De jaarlijkse potgrondactie ‘Plant een Bijbel’ is gestart!

Met de aanschaf van potgrond via deze actie, steunt u Bijbelverspreiding in onder meer Noord-Korea, China, Pakistan, India, Oeganda en Irak!

De actie wordt georganiseerd door Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC). Op D.V. zaterdag 16 maart 2019 is de potgrond af te halen bij een afhaalpunt naar keuze (Ramsbrugweg 12 Wenum Wiesel)

Bestel vóór 1 maart uw potgrond via www.planteenbijbel.nl óf via uw afhaalpunt en help om Bijbels uit te delen!

De Bijbel is een lamp voor de voet en een licht op het pad. God gebruikt Zijn Woord om in de duisternis met Zijn Licht te schijnen. In veel gebieden op deze wereld zijn echter weinig Bijbels. Veel christenen hebben geen eigen Bijbel. Via de potgrondactie Plant een Bijbel werden vorige jaren duizenden Bijbels geschonken aan christenen. Een eigen Bijbel helpt hen een lichtend licht te zijn. Stichting HVC wil christenen in vervolging en armoede een eigen Bijbel geven. Het is voor hen een bezit van onschatbare waarde! Er is toenemende vraag naar Bijbels om te verspreiden onder andersgelovigen, zoals hindoes en moslims.

Met de opbrengst van twee zakken potgrond geeft u een Bijbel. Hebt u geen potgrond nodig? Dan kunt u alsnog Bijbels schenken.
Eén Bijbel kost slechts € 5,-.
Helpt u (weer) mee?

Lees meer op: www.planteenbijbel.nl 
Met vriendelijke groet, Ria Bos

Er nog zijn geen reacties

Delen via e-mail
Masterclass GeloofsgroeiLees verder >