Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Actueel
Taakgroep Communicatie: Hulp geboden en gezocht
Terug naar overzicht

Taakgroep Communicatie: Hulp geboden en gezocht

Wist je dat onze kerk een eigen Taakgroep Communicatie heeft? Wil jij een activiteit of nieuwtje promoten binnen onze gemeente? En kun je wel wat hulp gebruiken? We helpen je graag! En we zoeken nieuw (jong) talent!

Als Taakgroep Communicatie helpen we graag om de informatie en activiteiten door en voor de gemeente zo goed mogelijk over te brengen. Wil jij iets promoten binnen onze gemeente? Dat kan bijvoorbeeld via de website van onze kerk en nieuwsbrief. Ontdek hier hoe dat moet. Wil je dat we eens met je meedenken over de communicatie en promotie van jouw activiteit voor en door de gemeente? Neem gerust contact met ons op! 

Gezocht: (Jong) talent
Voor de uitbreiding van het team zoeken we nieuw talent! Vind jij het leuk om filmpjes te maken? Kun jij vormgeven of is interviewen juist helemaal jouw ding? Join us! Samen met ons til je de communicatie en presentatie van onze gemeente naar een hoger niveau.Iets voor jou? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken via communicatie@kerkdekoningshof.nl of spreek ons persoonlijk aan.

Dank je wel!

Groetjes,

Peter van Dillen, Hagar Prins, Wim Pauw of Marieke Hamming
communicatie@kerkdekoningshof.nl 

Er nog zijn geen reacties

Delen via e-mail
We hebben een fiets kunnen vindenLees verder >
MEET&EATLees verder >
Ons tweede verlangen#jaarthemaLees verder >