Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Actueel
NewWine zomerconferentie
Terug naar overzicht

NewWine zomerconferentie

Elk jaar gaan we met een aantal gezinnen/gemeenteleden van onze gemeente naar de New Wine Zomerconferentie. Dit jaar wordt die gehouden van 18 -24 Juli op landgoed Velder in Liempde. Het thema van de Zomerconferentie is dit jaar "Heel het leven". Voor meer informatie over het thema klik hier.

Het thema van de 17e New Wine Zomerconferentie in 2020 is 'Heel het leven' met als hoofdspreker Dave Bookless. 

'Met de keuze voor het thema 'Heel het leven' geven we volgend jaar een vervolg aan het thema Kingdom People', licht Ronald Westerbeek, stafwerker theologie en toerusting van New Wine Nederland toe. 'Afgelopen conferentie dachten we na over wie we als christen zijn en waar we voor leven. Tijdens de komende conferentie zoomen we in op de vraag hoe God ons betrekt in de heelmaking van zijn schepping. Bij New Wine hoor je geregeld dat Jezus ons uitzendt om het Koninkrijk te verkondigen in woorden en werken. Maar hoe ziet dat eruit, in een samenleving vol gebrokenheid en onrecht? In een wereld waarin de gevolgen van onze beroerde omgang met de schepping pijnlijk voelbaar begint te worden?

Voor jongvolwassenen, jongeren en kinderen zijn er professionele eigen programma's, waarbij het thema voor hun apart wordt ingevuld

Tot 1 maart ontvang je nog 25% korting. Aanmelden kan via https://zomerconferentie.new-wine.nl/aanmelden

Als je meer informatie wil of leuk vind om samen te kamperen laat het weten.

Karin en Peter van Dillen

Er nog zijn geen reacties

Delen via e-mail
Ons tweede verlangen#jaarthemaLees verder >
Taakgroep Communicatie: Hulp geboden en gezochtLees verder >
We hebben een fiets kunnen vindenLees verder >