Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum
Terug naar overzicht

Workshop over verlies verwerking

Datum & tijd:Donderdag 12 januari, 20:00 - 22:00 iCal
Locatie:Samuëlkerk

Beschrijving

Het pastoraal team van de Chr. Ger. Kerk Apeldoorn Zuid, de Samuël kerk is in de afgelopen jaren wel eens geconfronteerd met verliesverwerking en de moeite die dit met zich mee brengt. Bij verliesverwerking denken we dan in de breedste zin van het woord. Dat wil zeggen, niet enkel verlies door overlijden, maar ook het verlies van een relatie of van werk. Naar aanleiding hiervan wil het pastoraal team de mogelijkheid bieden aan belangstellenden om meer van dit onderwerp te horen, mogelijk een handreiking te doen om met verliesverwerking om te gaan.

Voor deze avonden heeft het pastoraal team mevrouw Josefine Boertjens uitgenodigd. Mevrouw Boertjens is werkzaam als opleidingsdocent en supervisor aan de Christelijke Hogeschool Ede. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk genaamd Elimede. Zij heeft zich gespecialiseerd in (het begeleiden bij) het schrijven van het levensverhaal en in het geven van lifecoaching via supervisie en intervisie, van coaching, contextuele hulpverlening, pastoraat, training en workshops.

De workshop over dit onderwerp is gespreid over twee avonden en zal plaatsvinden op DV 12 en 19 januari 2017 . Aanvang 20.00 uur. Samuëlkerk, Talingweg 41, Apeldoorn

Het pastoraal team nodigt belangstellenden uit om deze workshop mee te maken. Voor opgave kunt u een mailtje sturen naar Henk Jacobs. Mailadres: h.m.jacobs@kpnmail.nl; bellen mag ook 055 – 5411722. Toegang is gratis!

Het pastoraal team Chr. Ger. Kerk Apeldoorn Zuid.

Delen via e-mail

13 jan, 09:00, Kleine Vos

Taakgroep eredienstLees verder >

13 jan, 19:30, Koningshof

TienerclubLees verder >

13 jan, 19:30, zwemmen

Xperience055 activiteitLees verder >