Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum
Terug naar overzicht

Projectkoor

Datum & tijd:Maandag 8 mei, 20:00 - 22:00 iCal
Locatie:Koningshof

Beschrijving

Beste zangers onder ons, hebben jullie zin in een mooi project onder leiding van Peter en Carin van Essen? Maandag is de Open Avond van Zingend de zomer in, een project van enkele weken waarin je met andere kunt zingen én je eigen stem kunt trainen.

We zijn blij dat we Peter en Carin van Essen gevonden hebben om dit te doen. Ze zijn professionele musici én heel enthousiasmerend. Het is hun passie de aanbidding in kerken te dienen. Aanbidding helpt ons omhoog te kijken en ons op God te richten omdat Hij het waard is geprezen te worden.

Samen met zangers uit de Tabernakelkerk en de Fontein (Zuidbroek) houden we een project met 6 x oefenen en vervolgens zingen in de dienst. Het is bedoeld om de zangers uit de muziekgroepen een te trainen én voor iedereen die graag zingt en wil kijken of zingen misschien iets voor hem/haar is.

A.s. Maandag start de eerste avond. Dit is de eerste oefenavond, je kunt dan kennismaken met het project en kijken of het wat voor je is. Natuurlijk wordt je daar helemaal enthousiast van en waarschijnlijk doe je alle avonden mee.

Data

8 mei    Open avond/kennismakingsavond

15 mei  Repetitie

22 mei  Repetitie

29 mei  Repetitie

12 juni  Repetitie

19 juni  Repetitie

25 juni  Zingen in Koningshof, Tabernakel of Fontein

Repetitie: 20.00 – 22.00 uur met pauze halverwege, locatie: de Koningshof

Eigen bijdrage

Eerste Open Avond is gratis, daarna vragen we een bijdrage van €20 voor het hele project. Mocht dit voor jou een probleem voor je zijn, laat het je dan niet weerhouden, want dan is daar wel een oplossing voor. Meer weten? Neem contact met ons op. 
Taakgroep eredienst, Peter van Dillen, Gertine Wilders


Bestanden toevoegen
Delen via e-mail

09 mei, 20:00, Koningshof

Evaluatieavond jeugdwerk 12+Lees verder >

10 mei, 10:30, Koningshof

KoffietijdLees verder >

12 mei, 09:00, Kleine Vos

Taakgroep eredienstLees verder >