Hart voor God, elkaar en Apeldoorn

 

De Alpha-cursus is iets voor mensen die...

Meer weten over God of nieuwsgierig naar het christelijk geloof? Maak via onze gemeente kennis met de Alpha-cursus. De Alpha-cursus is er voor iedereen: Atheïst, boeddhist, zoeker of gewoon geïnteresseerd? Jong christen, of juist al jarenlang gelovig? Welkom! De Alpha-cursus is voor alle mensen die meer willen weten over het christelijk geloof!

Naast een heldere inhoud en veel stof tot nadenken, wordt er bij de Alpha-cursus ook veel aandacht besteed aan een goede, open, gezellige en zelfs feestelijke sfeer. Alle Alpha-avonden beginnen met een gezamenlijke maaltijd. Samen eten biedt natuurlijk een perfecte gelegenheid om in een ontspannen sfeer andere deelnemers te leren kennen en misschien wel vriendschappen te sluiten.

Meer weten? Neem contact met ons op via alpha@kerkdekoningshof.nl

 

Emmaüscursus voor verdere verdieping

Wil jij je verder verdiepen in het geloof? Volg via onze gemeente de Emmaüscursus. Voor iedereen die verlangt naar geloofsgroei. Ook zeer geschikt als opvolging van de Alpha-cursus!

Deze cursus is  geïnspireerd op het Bijbelse verhaal van de Emmaüsgangers (Lucas 24); een geschiedenis van ontmoeting en ommekeer. Tijdens deze cursus draait het zowel om een verdere kennismaking met het Evangelie als om een verdieping/verbreding van het geloof. De cursus bestaat uit verschillende onderdelen. Het eerste deel 'Contact' gaat over de ontmoeting en het besluiten samen op te trekken. De onderdelen 'Op Weg' en 'Onderweg' bieden veel over wat christenen geloven en hoe christenen groeien in geloof.

Meer weten? Neem contact met ons op via emmaus@kerkdekoningshof.nl

 

Marriage course

Een huwelijk. Het klinkt vaak romantisch en gezellig, maar laten we eerlijk zijn: het is soms hard werken! Tijdens de Marriage Course krijg je als stel praktische handvatten om samen aan de slag te gaan met thema’s als conflict, intimiteit, schoonfamilie, vergeving en communicatie.

Het doel van de Marriage Course is om echtparen praktische handvatten te geven voor de  verdere ontwikkeling van hun huwelijk. In zeven bijeenkomsten komen thema’s als communicatie, conflicten, schoonfamilie, vergeving en intimiteit ter sprake. De avonden zelf zijn als een afspraakje, waarin je samen geniet van het heerlijk samen in gesprek zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op via jennekewolvers@solcon.nl