Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum

Marriage course

Een huwelijk. Het klinkt vaak romantisch en gezellig, maar laten we eerlijk zijn: het is soms hard werken! Tijdens de Marriage Course krijg je als stel praktische handvatten om samen aan de slag te gaan met thema’s als conflict, intimiteit, schoonfamilie, vergeving en communicatie.

De cijfers in Nederland liegen er niet om, relaties en huwelijken staan onder druk. Ergens lijken we allemaal te denken: “Dat gebeurt mij niet.” Pas op het moment dat er al veel scheef zit, wordt gekeken naar eventuele therapie of bemiddeling. De Marriage Course is als een apk voor stellen die willen bouwen aan hun huwelijk, juist als er nog geen grote problemen zijn. 

Het doel van de Marriage Course is om echtparen praktische handvatten te geven voor de  verdere ontwikkeling van hun huwelijk. In zeven bijeenkomsten komen thema’s als communicatie, conflicten, schoonfamilie, vergeving en intimiteit ter sprake. De avonden zelf zijn als een afspraakje, waarin je samen geniet van het heerlijk samen in gesprek zijn.

Ontdek tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. “Het was een cadeau voor ons huwelijk!”, vertelde een eerdere deelnemer.

Eerder verscheen er in de Stentor een leuk artikel over de cursus. Lees het artikel hier!

Meer weten

Interesse of aanmelden? Kijk op www.marriagecourse.nl of neem contact op met Jenneke en Gijsbert Wolvers via jennekewolvers@solcon.nl of 055-5429469.