Hart voor God, elkaar en Apeldoorn
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Apeldoorn Centrum

Zending

Zending en Hulpverlening Oekraine

Onze gemeente is betrokken bij het zendingswerk in Oekraïne. In Oekraïne ondersteunen we het kerkelijk opbouwwerk en de missionaire projecten van de Oekraïens Evangelisch Gereformeerde Kerken (UERC). Dat doen we via Oekraïne Zending,  het regionale samenwerkingsverband van Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) uit de provincies Gelderland en Flevoland rond zendingsprojecten in Oekraïne. Meer informatie over het zendingswerk in Oekraïne staat op www.oekrainezending.nl.

Wereldwijd

Via onze zendingsbijdrage ondersteunen we ook het werk van Verre Naasten, de landelijke organisatie voor Zending & Hulpverlening (mission) van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Verre Naasten ondersteunt GKv-kerken in Nederland bij de uitvoering van hun missionwerk wereldwijd met als missie: geloof delen wereldwijd (zie ook www.verrenaasten.nl). Daarnaast zijn er in onze gemeente ook meerdere mensen zélf actief als zendeling, bijvoorbeeld in België, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten. Vaak worden zij uitgezonden/begeleid door een organisatie.

Meer weten over het zendingswerk van onze gemeente? Bekijk de genoemde websites of neem contact op met de zendingscommissie via zending@kerkdekoningshof.nl