Gesprek

Gesprek/vragen/zoeken

 

We lopen in ons jonge leven allemaal wel eens ergens tegenaan. Dat kan thuis, op school of op straat zijn. Situaties waarin je verkeert, waar je je niet helemaal prettig bij voelt, of juist vragen oproepen waar je geen raad mee weet. Pech heb je dan als er werkelijk niemand is die met je kan of wil praten of je kan begrijpen en je verhaal aan wil horen.
 

Wil je er over praten?
Heb je behoefte aan een gesprek, zit je met een probleem of vragen over het geloof? Zit je ergens mee waar je met iemand over wilt praten? Neem dan contact op met je jeugdleider of het jeugd pastoraal team. In het team zitten zowel mannen als vrouwen. Voor centrum zijn het aanspreekpunt Henrico Sellies  Voor zuid is dat Lambert Rots . Je kunt ook gewoon via deze link het reactieformulier invullen. Wij zullen dan via je e-mailadres contact met je opnemen.

 

Online antwoorden zoeken
Het kan ook zijn dat je vragen hebt die je niet direct met iemand hoeft te bespreken, maar wel wat meer over wil weten of waar je misschien antwoorden kan vinden. Hieronder een aantal links naar website met vragen en cursussen rondom geloof.

Ik zoek God
Waarom Jezus voor jou? (online cursus voor jonger dan 18 jaar)
Waarom Jezus? voor studenten (online cursus voor 18-25 jaar)

Agenda
Quote
Waarom haast je je om iets uit je oog te halen wat pijn doet, en als het iets is wat de ziel raakt de genezing uitstelt tot volgend jaar?
Inloggen 
Wachtwoord vergeten?
Poll

Vindt je het leuk om samen met de jongeren van andere kerken activiteiten te doen?