Groepen

Groepen 

 

We hebben een aanbod voor de verschillende groepen voor jongeren vanaf 12 jaar

 

Xperience055 
Hieronder vallen alle activitieten, avonden, "jeugddiensten" voor en met jongeren vanaf 12 jaar en hun gasten/vrienden van de GKV kerken Centrum en Zuid in Apeldoorn. Daarnaast worden sommige activiteiten samen of door één van de andere zes G-kerken georganiseerd, te weten CGK, GKV en NGK.

 

GKV CENTRUM - DE KONINGSHOF

Catechisaties 12 jaar en ouder Centrum
Vanaf ongeveer 12 jaar gaan de jongeren uit onze gemeente of gasten per leeftijdsgroep  meedraaien met de catechisatielessen. Om de week worden deze lezen onder leidng van twee jeugdleiders gegeven. Voor deze lessen wordt gebruikt gemaakt van de methode "geloof nu", welke in zes jaar de stof behandeld wordt aan de hand van verschillende hoofdthema. Dit alles is elke keer in blokken van 5 lessen ingedeeld.

 

Belijdeniscatechisatie Centrum
Aan het begin van het seizoen wordt geinventariseerd wie er van de jongeren uit onze gemeente en gasten allemaal aan denken om eventueel aan het einde van het seizoen belijdenis te gaan doen. Gedurend het komende seizoen worden de verschillende onderwerpen behandeld om te komen tot een goede keuze. Je leeft er als het ware naar toe.  In het voorjaar kun je als jongere dan samen met God de keuze maken om wel of nog niet belijdenis te doen.

 

Huiskring centrum 16+
Om de week komen deze jongeren bij elkaar. Dat doen ze bij een gastgezin uit de gemeente. De avond begint rond 18:30 met een gezamenlijke maaltijd. Na het eten bespreken de jongeren en het gastgezin een concreet onderwerp. De avond wordt geleid door één van de jongeren, maar wel voorbereid in samenwerking met het gastgezin.
Klik hier voor een overzicht van de gastgezinnen

 

GKV ZUID - DE VOORHOF

Catechisaties 12 jaar en ouder zuid
Vanaf ongeveer 12 jaar gaan de jongeren per leeftijdsgroep uit onze gemeente meedraaien met de catechisatielessen. Om de week worden deze lezen onder leidng van de predikant gegeven. Voor deze lessen wordt gebruikt gemaakt van de methode "geloof nu", welke in zes jaar de stof behandeld wordt aan de hand van verschillende hoofdthema. Dit alles is elke keer in blokken van 5 lessen ingedeeld.

 

Belijdeniscatechisatie zuid
Aan het begin van het seizoen wordt geinventariseerd wie er allemaal aan denken om eventueel aan het einde van het seizoen belijdenis te gaan doen. Gedurend het komende seizoen worden de verschillende onderwerpen behandeld om te komen tot een goede keuze. In het voorjaar kan de jongere dan de keuze maken om wel of niet belijdenis te doen.

 

Huiskring zuid 16-25
Voor deze leeftijd is er elke 14 dagen op zondag een kringavond gepland bij één van de leiderstellen thuis. Na een gezamenlijke maaltijd wordt er een onderwerp besproken. Het onderwerp en de avond wordt door de leiders samen met een jongere voorbereid. Tijdens de avond heeft de jongere de leiding en zal de jeugdleider het gesprek met de groep leiden. Doel van de avond is naast gezelligheid en ontmoeting om te komen praktische groei in het geestelijk leven.

Agenda
Quote
"Wie Jezus wil volgen moet Hem dan ook voor laten gaan"
Inloggen 
Wachtwoord vergeten?
Poll

Vindt je het leuk om samen met de jongeren van andere kerken activiteiten te doen?