Xperience

Wat houdt Xperience in?

 

Jullie mogen van ons allerlei leuke, gave en leerzame activiteiten kunnen gaan verwachten. Naast de normale verenigingsavonden die jullie gewend zijn komen er meer activiteiten die gericht zijn op actief je geloof beleven, uitdragen waar je voor staat, samen meer leren over wie Jezus voor ons is en wat Hij voor ons betekent om zo samen op een positieve manier een bijdrage te leveren aan onze onderlinge band en om dichter naar Hem toe te groeien. En niet alleen voor onszelf maar juist ook voor elkaar, andere jongeren en onze omgeving.

 

Hoe gaan we dat doen?
Om dit te bereiken hebben we samen met de gemeente uit Zuid een groep mensen gevonden die een activiteitencommissie zijn gestart onder de naam Xperience055. Deze commissie wil samen met jongeren en ouderen deze activiteiten gaan organiseren.

 

Ons doel is om met deze activiteiten:
- jou, de gemeente en de maatschappij vanuit Liefde te Dienen;
- jou, de gemeente en de maatschappij in het hart te Bereiken;
- jou, de gemeente en de maatschappij van dichtbij te Ontmoeten;
- met jou en de gemeente je geloof en relaties te Verdiepen;
- met jou en de gemeente Gods liefde en trouw te Ervaren;

 

Ja maar waarom?
Omdat kiezen voor en leven met Jezus de meest waardevolle, levensvervullende en allesomvattende Xperience is die er maar kan zijn. En dat willen we samen met jullie delen en beleven en dat doen we op allerlei manieren.  Door samen leuke dingen te doen en zo verbaasd te mogen staan over de gaven van anderen, door samen na te denken over allerlei lastige vragen, door samen te genieten van gave muziek, door samen klaar te staan voor anderen en ga zo maar door.

 

Namens Xperience055,

Barbera Bos
Jowieke Enting
Matthias ten Heuw
Siebe Wiersma
Leon Wiersma

Quote
"Wie Jezus wil volgen moet Hem dan ook voor laten gaan"
Inloggen 
Wachtwoord vergeten?
Poll

Vindt je het leuk om samen met de jongeren van andere kerken activiteiten te doen?