Ons cursusaanbod

Ben je op zoek naar God? Wil je meer weten over het christelijk geloof of de Bijbel? Of zoek je een kerk die bij jou past? Welkom bij onze diensten en activiteiten! We helpen je graag op weg, dus neem gerust contact met ons op!

Alphacursus

Op Alpha ontdek je de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen: eten, een inleiding en een kleine groep. Alpha is voor iedereen! Het is de plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. En bovenal: de plek waar alle verhalen samenkomen. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie je echte, eerlijke gesprekken aangaat. En het is helemaal gratis! Meer weten? Kijk op www.alpha-cursus.nl en ontdek een cursus bij jou in de buurt!

Samen Bijbel lezen

Emmaüscursus

Wil jij je verder verdiepen in het geloof? Volg via onze gemeente de Emmaüscursus. Voor iedereen die verlangt naar geloofsgroei. Ook zeer geschikt als opvolging van de Alpha-cursus! Meer weten? Neem contact met ons op via emmaus@kerkdekoningshof.nl

marriage, course

Marriage course

Tips, tools en verdieping voor je relatie! Dat is de Marriage Course. Tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdek je hoe jouw relatie nog sterker kan worden en hoe jullie tijd voor elkaar kunnen maken. Meer weten? Kijk op www.marriagecourse.nl en ontdek een cursus bij jou in de buurt!