Over ons

Wij zijn kerk De Koningshof in Apeldoorn. Een enthousiaste kerk die hoort bij  de Nederlandse Gereformeerde kerken in Nederland, met een hart voor God, elkaar en de stad Apeldoorn. Dat zie je ook terug in onze activiteiten. Geloof delen krijgt daarin een belangrijke plek; met elkaar, maar ook met anderen tot over dorps- en landsgrenzen heen! Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Voor jong en oud

Onze gemeente bestaat uit 500 leden met veel (jonge) gezinnen en ouderen. We verlangen ernaar een open en gastvrije kerk zijn, waar je je snel thuis voelt. Elke zondag is er een bijeenkomst om 10.00 uur. We lezen dan samen uit de Bijbel en er is een overdenking, meestal rond een speciaal thema. Ook zingen we met elkaar, begeleid door het orgel, een piano of een muziekgroep. Voor de kinderen is er regelmatig een eigen programma. Na elke morgendienst drinken we samen koffie.

Kleine groepen

Naast onze diensten op zondag vormen Kleine Groepen het hart van onze gemeente. In deze Kleine Groepen komen onze gemeenteleden samen en delen zij hun leven en geloof met elkaar.