Voor jong en oud

Onze gemeente bestaat uit bijna 500 leden met veel (jonge) gezinnen en ouderen. Voor de verschillende groepen in onze kerk, organiseren we diverse activiteiten.

Kinderen

In onze gemeente nemen kinderen een onmisbare plek in. We vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen in onze kerk. Daarom organiseren we regelmatig speciale activiteiten voor hen, van crèche en bijbelklassen tot kinder- en tienerclubs. Zo kunnen zij, in hun eigen tempo en ‘taal’, ontdekken wie Jezus is en wat het christelijk geloof inhoudt.

Jongeren

Onze gemeente wil ook voor jongeren een fijne thuisbasis zijn; een veilige plek waar ze zichzelf en hun geloof kunnen ontdekken. Daarbij is er natuurlijk ook volop ruimte voor fun en gezelligheid, samen met leeftijdsgenoten. Voor onze jongeren zijn er bijbelklassen, huiskringen en jeugdcoaches. Ook kunnen onze jongeren meedoen met aan ontspannen, gezellige, sportieve en leuke activiteiten van Saltshaker (dé christelijke jongerenorganisatie van Apeldoorn) en Xperience055.

Volwassenen

Een groot deel van onze gemeente bestaat uit volwassenen. Ook voor hen zijn er allerlei activiteiten, gericht op geloofsgroei en het versterken van de onderlinge band. Ook zijn er speciale activiteiten voor senioren: van een heerlijke maaltijd tot een gezellige dag uit of interessante themamiddag.