Nieuws

Xperience055

 • Wij zijn kerk De Koningshof in Apeldoorn. Een enthousiaste kerk die hoort bij de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt in Nederland, met een hart voor God, elkaar en de stad Apeldoorn. Onze gemeente bestaat uit 500 leden met veel (jonge) gezinnen en ouderen. We willen graag een open en gastvrije kerk zijn, waar men zich snel thuis voelt.

  Lees verder >
 • In januari willen we opnieuw met een groep mannen gaan skiën. Na een aantal jaar in het Zillertall in Oostenrijk te zijn geweest zijn we nu van plan om naar het gebied Fiss/Serfaus te gaan. We slapen in Kauns vlakbij dat gebied. Van 22 t/m 26 januari hebben wij vier appartementen gereserveerd. Zie hier een korte foto impressie van de vorige keer. Velen wilden komend jaar weer, maar het is nog mooier als er, net als in eerdere jaren, weer een aantallen nieuwe mannen aansluiten. Er hebben zich inmiddels 16 personen opgegeven en we kunnen tot maximaal 23 personen. Overdag gaan we skiën, s'avonds koken en eten we samen, hebben goede gesprekken, af en toe een onderwerp, af en toe een avondwandeling. De ski-ervaring en het niveau van de deelnemers is divers. Mocht je het leuk vinden of eerst meer informatie willen laat het binnen 14 dagen weten aan Peter van Dillen of peter@vandillenmcc.nl

 • Herinichting Generaal van Heutszlaan

  Lees verder >
 • Afgelopen week zijn wij voor de 4de keer (voor sommigen zelfs de 5de keer) met een groep mannen uit onze gemeente 4 dagen wezen skiën in het mooie Zillertall in Oostenrijk. Om een indruk te krijgen hier een link naar wat foto's.

  Lees verder >
 • Een concert van Graham Kendrick op zaterdag 21 december in Menorah is een unieke kans om Kerst te vieren in een bijzondere sfeer. Een feest om niet meer te vergeten. Bestel nu je kaarten.

  Graham Kendrick is een Britse singer-songwriter die wereldwijde bekendheid geniet door zijn vele muziekalbums. Zijn songs worden over de hele wereld gezongen.

  Lees verder >
Resultaat 1 - 5 van 5Vorige paginaVolgende pagina
Fotoalbums
Agenda
Quote
"Wie Jezus wil volgen moet Hem dan ook voor laten gaan"
Inloggen 
Wachtwoord vergeten?
Poll

Vindt je het leuk om samen met de jongeren van andere kerken activiteiten te doen?